Bouwen binnen budget Logo - Julie Haubourdin - bouw of verbouw zorgeloos je droomhuis

VEELGESTELDE VRAGEN

Bouwen kost nu éénmaal veel tijd en geld, met Bouwen binnen budget willen we zorgen dat jij op elk moment zicht hebt op je uitgaven en kunnen we meteen bijsturen indien nodig. Door voldoende offertes met elkaar te vergelijken, kan je heel wat besparen en ben je daarnaast ook zeker van kwaliteit.

Te laat ben je nooit. Je kan op elk moment instappen in 1 van onze pakketten of kiezen voor een pakket op maat. Denk maar bijvoorbeeld aan het aanvragen van een premie bij het beëindigen van de verbouwing, ook dan kunnen we zeker nog helpen met het maken van een totaaloverzicht van alle uitgaven.

Aangezien het grootste deel van ons werk digitaal verloopt, is dat geen probleem.

In eerste instantie spreken we ons eigen netwerk aan en zullen we ook samenwerken met de eventuele architect. Bij een eerste samenwerking met een aannemer zullen we nagaan of eerdere klanten tevreden waren en doen we ook een kwaliteitscontrole op eerder uitgevoerde werken. Enkel zo kunnen we garanderen dat er met een betrouwbare aannemer gewerkt kan worden.

We gaan voor een persoonlijke service en willen je er dan ook graag persoonlijk bij betrekken. Afhankelijk van je noden, bespreken we de vooruitgang van het budget en kan je ons altijd bereiken voor extra advies.

crossmenu
Julie Haubourdin

Julie Haubourdin

Bouwen Binnen Budget

I will be back soon

Julie Haubourdin

Zit je nog met vragen? Vraag je je af hoe iemand extra inschakelen je toch kosten zal besparen? Nood aan een klankbord? Neem contact op met ons op een van onderstaande kanalen.

chat