Wie zijn wij

Een team die je bijstaat, bij elke stap van je bouwplannen.

Met Bouwen Binnen Budget willen we jouw (ver)bouwdromen realiseren. Het is de grootste investering van je leven – dan is het ook belangrijk dat het volledig naar jouw wensen is. Zonder compromissen en steeds naar jouw normen. Samen met jou waken we erover dat je Bouwt Binnen Budget!

We hechten veel belang aan transparantie; we steken ons niet weg achter bepaalde processen of formules, maar bepalen samen met jou waar je nood aan hebt. Je kan op ons rekenen. We gaan discreet om met de informatie die je ons toevertrouwt; van voorkeuren en wensen tot de harde cijfers.
Ontdek wat wij doen

Julie is gepassioneerd door cijfers en vastgoed.

Julie had al van kindsbeen af een enorme interesse in vastgoed. Haar droom was om ooit zelf te (ver)bouwen – iets wat ze met enorm veel plezier heeft gedaan! Op eigen houtje slaagde ze erin om doorheen het project binnen budget te blijven dankzij een strakke planning en opvolging – al was het wel een tijdrovende klus. Met een financiële achtergrond als deel van haar toolkit en de nodige ervaring met het cijferwerk, werd het project een succes over de hele lijn. Niet toevallig hield ze zich op dat moment ook bezig met budgetbeheer van verschillende projecten.

Al het gedane opzoekwerk, het verzamelen van informatie, het doe-het-zelf werk en het continu bijleren dragen bij tot het succes van Bouwen Binnen Budget.

Vanuit passie en overtuiging, en haar financiële achtergrond, is Bouwen Binnen Budget ontstaan, en helpt ze jou op weg om je (ver)bouwdroom te verwezenlijken.

Sofie zet zich volop in voor het digitale marketing verhaal.

Sofie staat er voor gekend om zich ongeremd in nieuwe avonturen te storten. Wij zijn heel blij dat ze zich nu in het Bouwen Binnen Budget-avontuur stort.

Vol energie staat ze dag na dag op post voor onze digitale marketing. Met haar creatieve geest tovert ze de meest leuke ideeën uit haar losse pols.

In de sneeuw voelt ze haar het beste thuis, wanneer ze kan, zoekt ze de besneeuwde bergen op en gaat ze zelfs aan het werk als ski instructeur.

De plotse wendingen in haar leven zorgen ervoor dat ze alert blijft en steeds weer nieuwe content vindt.

Vol enthousiasme brengt ze jullie dagelijks op de hoogte van de laatste Bouwen Binnen Budget-nieuwtjes.

Billy de Balvreter

(our Office dog included in the deal)
Billy houdt zich heel de dag bezig met het achternazitten van de "bal van de dag", leeft zich uit in de tuin en haalt lompe stoten uit om ons te entertainen. Wanneer wij nood hebben aan wat ontspanning staat hij klaar om met ons te gaan wandelen. Wanneer wij nood hebben aan een luisterend oor , moeten we maar een hondenkoekje uit de kast halen. Dan luistert hij als de beste!
crossmenu
Julie Haubourdin

Julie Haubourdin

Bouwen Binnen Budget

I will be back soon

Julie Haubourdin

Zit je nog met vragen? Vraag je je af hoe iemand extra inschakelen je toch kosten zal besparen? Nood aan een klankbord? Neem contact op met ons op een van onderstaande kanalen.

chat