Build4Me

Build4Me

Het (ver)bouwen van een huis is één van de grootste investeringen in je leven. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Als je je niet comfortabel voelt om zo'n groot bedrag toe te vertrouwen aan één sleutel-op-deur firma of totaalaannemer, maar je hebt niet de tijd en kennis om je project zelf te leiden, dan is onze Build4Me formule de oplossing!

Julie gaat op zoek naar aannemers die passen bij jouw project en controleert ze voordat ze aan jou worden voorgesteld. Elke offerte en factuur wordt grondig nagekeken om ervoor te zorgen dat je niet te veel betaalt. Met ons advies mis je geen enkele premie. Indien gewenst gaan we op zoek we naar duurzame materialen en zelfs tweedehandsmaterialen om je budget te bewaken.

We begrijpen dat bouwen een complex proces kan zijn en dat er veel factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Daarom nemen we graag de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en deze om te zetten in een concreet plan.

We zorgen er ook voor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends in de bouwsector, zodat we de beste en meest efficiënte oplossingen kunnen bieden.

Met Build4Me hoef je je geen zorgen te maken over het managen van bouwprojecten, want wij zorgen voor alles. Van het vinden van de juiste aannemers tot het bewaken van je budget en het zoeken naar duurzame materialen, we zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces.

Boek je kennismakingsgesprek als je meer wilt weten over onze diensten en hoe we je kunnen helpen bij het bouwen van je droomhuis.

image

Hoe gaan we te werk?

image
image

Een verbouwproject is een grote onderneming. Het kan maanden of zelfs jaren duren. Daarom is het belangrijk om een goede basis te leggen voor de samenwerking tussen jou en ons. Dit begint bij ons eerste gratis kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek willen we graag meer over jou en je project te weten komen. We nemen de tijd om te luisteren naar je verwachtingen en noden. Zo kunnen we ons beter inleven in jouw wensen. Daarnaast stellen wij onszelf ook voor, omdat wij het belangrijk vinden dat jij een goed beeld krijgt van wie wij zijn en wat we kunnen bieden.

image
image

Na de startvergadering zullen we alle verzamelde informatie verwerken en een offerte op maat van jou noden opstellen. Als jullie akkoord gaan met de offerte, kunnen we van start gaan!

image
image

Als je het gevoel hebt dat we een goede match zijn en samen met ons het avontuur wilt aangaan, dan plannen we een grondige startvergadering. We trekken hier een halve dag voor uit, omdat er veel te bespreken valt. Zo krijgen we een goed beeld van het project en jullie wensen.

We stellen een stappenplan op en verzamelen alle informatie die we nodig hebben om realistische budgettering mogelijk te maken.

Tijdens deze vergadering zullen we ook de planning en deadlines bespreken om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft en binnen het budget blijft. We willen er zeker van zijn dat we alle details hebben voordat we aan de slag gaan, zodat we een succesvol resultaat kunnen leveren.

Ontdek alle mogelijke onderdelen van ons Build4Me traject in de onderstaande infobrochure.

Build4Me Infobrochure.pdf8276.8KB

Indien je kiest voor Build4Me, dan zorgen wij voor een goede opvolging van het bouwproces. Dit houdt in dat we regelmatig overleggen met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. We houden ook rekening met de vooropgestelde deadlines en het budget. Door een goede opvolging kunnen we eventuele problemen snel oplossen en voorkomen we onnodige vertragingen of extra kosten.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat alle facturen grondig worden nagekeken, zodat je zeker niet te veel betaalt. We vergelijken ook verschillende offertes en materialen om ervoor te zorgen dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Dit alles zorgt ervoor dat je verbouwproject niet alleen binnen het budget blijft, maar ook dat je waar krijgt voor je geld.

image

Proud member of

image
image