HuntMyHouse Traject

HuntMyHouse

Heej avonturier! Ja, jij bent zeker een avonturier. Jij durft de uitdaging van het renoveren aan te gaan. Stap 1 is die juiste woning vinden. Deze stap bepaalt het volledige verloop van jouw renovatie avontuur. Dat jij op deze pagina bent terechtgekomen wilt al zeggen dat je goed bezig bent, want je beseft dat verbouwen geen kinderspel is en zoekt naar informatie en hulp.

Het gaat hier om de grootste investering van je leven. Daarom is het belangrijk om doordacht en kritisch te werk te gaan. Een onafhankelijk en professioneel advies is dus geen overbodige luxe. Daar kunnen wij je mee helpen! Denk je dat je je droomwoning hebt gespot? Licht Julie in van jouw dromen, zo kan ze gericht een kijkje gaan nemen. Ze waarschuwt je voor de valkuilen en maakt een realistisch renovatiebudget op. Dan weet je of jouw droom financiëel haalbaar is!

image

Hoe gaan we te werk?

image
image

Yes! Jij hebt er voor gekozen om met goed advies naar een woning te zoeken! Gelukkig moet je hier niet lang op wachten. Je krijgt onmiddelijk een mailtje met onze webinar boordevol tips rond het kopen van een renovatiewoning! Dat is niet alles, je krijgt ook de HuntMyHouse Manager toegestuurd en een instructievideo die je aanleert om deze correct te gebruiken. Dankzij deze tool kan jij binnenkort de huizenprijzen even goed inschatten als de lokale makelaar!

image
image

Jaaa, je hebt een woning op het oog en je wil deze bezoeken! Je stuurt ons de link door van de woning. Julie begint aan de voorbereidingen en plant een digitaal overlegmoment in met jou. Samen bespreken we hoe jouw droomwoning er uit ziet. Wat zijn je wooneisen? En niet onbelangrijk, wat is je budget? Daarnaast doorlopen we het EPC-attest en overlopen we de mogelijke valkuilen. Waar gaan we goed op letten tijdens het bezoek en welke vragen moeten we zeker stellen aan de makelaar?

Nu zijn we helemaal klaar voor het huisbezoek! We brengen (samen) een bezoekje aan de woning, stellen alle vragen en inspecteren vakkundig de volledige woning.

image
image

Na het bezoek gaat Julie onmiddelijk aan de slag. Ze lijst alle werken op die nodig zijn om de woning om te toveren tot jouw thuis.

Je ontvangt van ons een gedetailleerd overzicht van de werken en de kostprijs. Deze wordt nog eens digitaal overlopen. Zo kan je al je vragen stellen. Zijn er misschien werken die je wil uitstellen? Kan dat dan? Wat is de impact? Is het mogelijk om het huis te renoveren en er al in te wonen?

image

Dankzij Julie weet jij…

Welke energetische oplossingen er mogelijk zijn voor de woning Wat de eventuele verborgen gebreken zijn Welke indelingen er mogelijk zijn Welke renovatiewerken er mogelijk zijn met jouw budget Of er vochtproblemen zijn in de woning Voor welke premies je in aanmerking kan komen Dat je een correcte prijs betaald voor de woning

Praktisch

HuntMyHouse traject bevat

Webinar - Een renovatiewoning kopen

In deze webinar legt Julie je uit hoe je een woningbezoek best goed voorbereidt!

HuntMyHouse Manager

Vergelijken is zoooooo belangrijk! Dankzij deze tool krijg je een goed overzicht van de woningprijzen in jouw regio.

Digitaal overlegmoment voor het woningbezoek

Voor we de woning bezoeken, plannen we met jou een digitaal overlegmoment. Het doel is om te weten te komen naar wat je precies op zoekt bent, wat je budget is en welke zaken voor jou belangrijk zijn.

Woningbezoek

We bezoeken de woning, al dan niet samen, waar jouw oog is op gevallen. We doen een grondige checkup van de woning en zorgen dat de woning na het bezoek geen geheimen meer voor ons heeft.

Renovatieplan en budgettering

Na het bezoek aan de woning maken we een overzicht van de nodige werken op basis van jouw behoeftes en budget en bezorgen we je een duidelijk renovatieplan.

Digitaal overlegmoment na het woningbezoek

Het renovatieplan wordt met jou besproken, we overlopen deze samen en geven jou de kans om al je vragen te stellen zodat je een doordachte keuze kan maken of je al dan niet overgaat tot de aankoop van de woning.

Prijs

Je betaalt slechts € 199,00* voor het volledige traject.

Zoals je kan zien is het HuntMyHouse Traject slechts een kleine investering die je kan behoeden van een miskoop.

Twijfel niet langer en laat ons jou helpen!

*De vermelde prijs is exclusief btw en exclusief verplaatsingskosten.