HuntMyHouse Traject

HuntMyHouse

Twijfel je bij elke woning die je bezichtigd?
Heb je moeite met het inschatten van de verbouwingskosten?
Wil jij zekerheid voordat je een compromis ondertekent?

image

Julie bezoekt de woning voor jou! Ze waarschuwt je voor mogelijke valkuilen en stelt een realistisch renovatiebudget op.

Het gaat hier om de grootste investering van je leven. Daarom is het belangrijk om doordacht en kritisch te werk te gaan. Onafhankelijk en professioneel advies is geen overbodige luxe. En daar kunnen wij je bij helpen!

image

Dankzij Julie weet jij…

Welke energetische oplossingen er mogelijk zijn voor de woning Wat de eventuele verborgen gebreken zijn Welke indelingen er mogelijk zijn Welke renovatiewerken er mogelijk zijn met jouw budget Of er vochtproblemen zijn in de woning Voor welke premies je in aanmerking kan komen Dat je een correcte prijs betaald voor de woning

Praktisch

HuntMyHouse traject bevat

Webinar - Een renovatiewoning kopen

In deze webinar legt Julie je uit hoe je een woningbezoek best goed voorbereidt!

HuntMyHouse Manager

Vergelijken is zoooooo belangrijk! Dankzij deze tool krijg je een goed overzicht van de woningprijzen in jouw regio.

Digitaal overlegmoment voor het woningbezoek

Voor we de woning bezoeken, plannen we met jou een digitaal overlegmoment. Het doel is om te weten te komen naar wat je precies op zoekt bent, wat je budget is en welke zaken voor jou belangrijk zijn.

Woningbezoek

We bezoeken de woning, al dan niet samen, waar jouw oog is op gevallen. We doen een grondige checkup van de woning en zorgen dat de woning na het bezoek geen geheimen meer voor ons heeft.

Renovatieplan en budgettering

Na het bezoek aan de woning maken we een overzicht van de nodige werken op basis van jouw behoeftes en budget en bezorgen we je een duidelijk renovatieplan.

Digitaal overlegmoment na het woningbezoek

Het renovatieplan wordt met jou besproken, we overlopen deze samen en geven jou de kans om al je vragen te stellen zodat je een doordachte keuze kan maken of je al dan niet overgaat tot de aankoop van de woning.

Prijs Je betaalt slechts € 199,00* voor het volledige traject Zoals je kan zien is het HuntMyHouse Traject slechts een kleine investering die je kan behoeden van een miskoop. Twijfel niet langer en laat ons jou helpen!

*De vermelde prijs is exclusief btw en exclusief verplaatsingskosten.