Start2Build

Start2Build

image

Zonder een goed plan is het onmogelijk om je (ver)bouwmarathon af te ronden binnen je vooropgesteld budget.

Met onze Start2Build begeleiding zorgen we er voor dat je goed voorbereidt in de startblokken staat bij de aanvang van je (ver)bouwproject.

We stellen samen een volledig (ver)bouwplan op. Zo weet jij op voorhand hoeveel je aan elk onderdeel van je droomwoning kan uitgeven. Je begrijpt in welke volgorde de werken best uitgevoerd worden en leert hoe je alle cijfers vanaf het begin correct kan bijhouden.

image

Jij wil:

Met een sterk plan aan je (ver)bouwproject beginnen. Op voorhand weten wat er mogelijk is met jouw budget. Een planning voor je aannemers en jezelf. Een systeem waarmee dat je altijd overzicht hebt over je uitgaven. Onafhankelijk advies kunnen raadplegen bij een moeilijke beslissing.

Hoe gaan we te werk?

💡

Maak je huiswerk

Je ontvangt van ons een startpakket met vragenlijst en opdrachten. Je voert deze opdrachten uit en legt hiermee de eerste bouwstenen voor je concreet (ver)bouwplan.

De startvergadering

Je zal wat tijd voor ons moeten vrijmaken. Tijdens de startvergadering gaan we dieper in op de vragen en opdrachten die jij hebt voorbereidt. Zo krijgen we een duidelijk beeld van jullie dromen, verwachtingen en budget.

Het budget en de planning

Julie gaat aan de slag met alle informatie die we verzameld hebben bij stap 1 en 2. Zij stelt een gedetailleerd totaalbudget. Jouw financiële rode draad doorheen de volledige bouw/renovatie. Hiernaast stelt ze een planning op, zo weet jij welke aannemers je moet zoeken, in welke volgorde ze moeten starten en wat je tussendoor zelf kan doen.

Gebruik je eigen (ver)bouwplanner

Jouw budget en planning kan je nu terugvinden op jouw persoonlijke (ver)bouwplatform. Deze digitale pagina bevat alle documenten, plannen en to do-lijstjes van je project. Met deze planner behoud je steeds het overzicht van je uitgaven en werken.

3 SOS call

Heb je tijdens je verbouwingen of bouw nog vragen? Loopt er toch iets mis? Nood aan onafhankelijk advies? Dan kan je nog een SOS-call inplannen met Julie. Je stuurt ons een berichtje en dan plannen we ASAP een videogesprek in.

Levenslange Toegang tot de Bouwen Binnen Budget Community

Stel je vragen aan mede-bouwers/verbouwers, ga op zoek naar inspiratie of geniet van onze tips en tricks.

Praktisch

Start2Build traject bevat

Huiswerkbundel

Als voorbereiding op het traject, krijg je wat huiswerk toegestuurd. Hierdoor ga je al wat nadenken over je plannen en kunnen we snel aan de slag.

Opstartvergadering ter plaatse

Van zodra je huiswerk gemaakt is, komen we bij jou langs voor de bespreking van je project. We rekenen hier voldoende tijd voor zodat alles zeer uitgebreid besproken en uitgelegd kan worden.

Start2Build Manager

Na ons bezoek, gaan we aan de slag met de Start2Build Manager. Je krijgt een volledig ingevulde (ver)bouwpagina met een gedetailleerd budget en een planning voor een vlot verloop van je project.

Digitaal overlegmoment voor de bespreking van het budget

Het budget en de planning worden samen met jou doorgenomen en nog aangepast indien nodig.

3 SOS calls

Je budget en planning zijn klaar, je start met je project en je merkt dat je ergens op vast loopt of met vragen zit. Dan boek je eenvoudig een SOS call met ons in via de Start2Build Manager. Je hebt recht op 3 SOS calls van een uur!

Toegang tot de Bouwen Binnen Budget Community

Altijd leuk om je te omringen door mensen die zich in dezelfde situatie bevinden en ten rade te kunnen bij elkaar. Dat kan in de Bouwen Binnen Budget Community. Stel hier al je vragen en help ook anderen.

Prijs

Je betaalt slechts € 849,00* voor het volledige traject.

Je hebt de mogelijkheid om het bedrag gespreid te betalen.

Zoals je kan zien is het Start2Build Traject slechts een kleine investering die je perfect voorbereidt op een bouw of verbouwing.

Twijfel niet langer en laat ons jou helpen!

*De vermelde prijs is exclusief btw.

Proud member of

image
image